'T Gat van Nederland

‘T Gat van Nederland

'T gezelligste feestcafé van Salou, de Costa Dorada en de omgeving. Elke dag feest met speciale party's en de beste feest DJ's.


AANBIEDING

   

Pacha

Pacha heeft zeker de grootste capaciteit, zo’n 8000 man kunnen hier de hele avond en nacht uit hun dak gaan. Naast de grote zaal zijn er nog 4 kleinere zalen voor de variatie in deze grote club. Ook zijn er regelmatig spectaculaire licht- en lasershows, 5 barren en de meest bekende DJ’s, hier kan je gewoon volop genieten!


   

Snoepys Salou

Snoepys

Snoepy’s Salou is al sinds 1991 een geliefde plek voor Nederlanders, maar ook zeker andere nationaliteiten om tijdens hun jongerenvakantie los te gaan. Deze grote club met vier verschillende zalen is een zeer bekende club in Salou en staat bekend om z’n variatie aan zalen, toffe feesten met bekende Nederlandse DJ’s zoals Billy the Kit en Feest DJ Ruud.


   

Ski Hut Salou

Met een hoop Nederlandstalig en Skihut muziek is het altijd feest in de Ski Hut van Salou! Met DJ’s en artiesten als onder andere Sascha Visser, Jody Bernal, de Lawine Boys en Jeroen Post. Regelmatig zijn er bekende Special Guests in deze kroeg te vinden! Verschillende thema-feesten en wedstrijden zorgen voor genoeg entertainment in de avonden.


   

Ski hut Salou