Hollandaluz Salou

Hollandaluz

Welkom Al meer dan 15 jaar is het restaurant Hollandaluz een begrip in Salou voor DE BESTE SPARE-RIBS die je ooit hebt geproefd. In 2013 is samen met ’t gezelligste en drukste feestcafé van Salou, ’t Gat van Nederland, een fusie ontstaan, waarbij de sfeer en gezelligheid die je inademt bij ons op de eerste plaats komt onder het genot van een drankje, een hapje/maaltijd, samengesteld door een ervaren kok, of een goede snack, die we kennen van vroeger. Voor een praatje, gezelligheid of een feestje is er bij ons ook altijd ruimte, voor iedereen die even wat anders wil.


   

Bruintje Beer

Sinds 1996 is café-restaurant Bruintje Beer een begrip in Salou. Wij zijn een internationaal café-restaurant met de focus op een gezellige, Nederlandse sfeer.
Met specialiteiten als spareribs, saté’s, mixed grills en huisgemaakt pizza & lasagnes zijn wij niet meer weg te denken uit Salou en behoren wij tot de beste restaurants.
Naast de vele gerechten hebben wij ook een ruim aanbod aan lunches, Hollandse snacks en diverse dranken. Van Fristi tot cocktails, bij ons kunt u even afkoelen van de zomerse temperaturen!

Wij zien jullie graag!


   

Bruintje Beer Salou